2012. október 2., kedd

Tudtad? Idén is lesz KARÁCSONY!

Kedves Olvasó!
Elnézést az idétlen címért, de valami frappánssal akartam kezdeni az idei első blogbejegyzést. 
Ugyanis a tavaly elkezdett gyűjtögető munka oly sikeres lett, hogy az oldal iránt (nagy meglepetésemre) még nyáron sem szűnt meg az érdeklődés, s most, hogy kicsit őszebbre fordult az idő, illetve, hogy belátható távolságra szűkült a hátralévő napok száma kézzelfogható lett a fokozódó látogatások száma. Sőt, külön kérés nélkül bekerültünk olyan link helyekre, amelyekre tavaly még hiába pályáztunk.

Remélem az ide látogató kedves ismeretlen barátaim idén sem fognak csalódni, mert sok meglepetéssel és jól használható ötletekkel készültem erre a gyönyörű időszakra.

Mint tudjuk, sokszor az út az izgalmas és nem a megérkezés.

Ennek jegyében megmutatom, hogy Ti kedves látogatók, mely bejegyzéseket szerettétek legjobban.

Első helyre kívánkozik az a szép dal, amelyet a videómegosztó portálon oly sokan meghallgattatok és ezzel folyamatosan segítettetek rekordot dönteni!!!



Jelentem azóta túl vagyunk a 13.021-en is.

Ha van egy perced olvasd el a kép alatt található rövid történetet is és ott megtalálod a dal szövegét is.


Szolgálati közlemény:
Sajnos azt is tapasztaltam, hogy egy adott file-kezelő rendszerbe feltöltött anyagaim valahogy eltűntek, ezért több helyen nem működik a hivatkozás. Igyekszem gyorsan feltenni más helyre őket és remélem minden újra ingyenesen letölthető lesz. Ha Te kedves Látogató találsz ilyen hibát, kérlek jelezd nekem, hogy minél gyorsabban orvosolni tudjam ezt a technikai bakit.

Mindenkinek kívánok jó böngészést, izgalmas és tartalmas készülődést !



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése