2011. december 26., hétfő

Segíts rekordot dönteni!

 Még egyszer utoljára hallgasd meg ezt a szép dalt. Nagy valószínűséggel jövő évig úgysem vesszük elő, de most még aktuális. ITT már többször írtam erről a dalról.
Szeretném, ha még idén elérnénk a 10.000 megtekintést. Ez két hónap alatt elég szép lenne, nem? 
Előre is köszönöm! 

Bojtorján - Karácsony ünnepén 

 kép helye:

5 megjegyzés:

  1. Úgy látszik még mindig szeretjük hallgatni ezt a szép dalt. Jelentem a rekord döntés alaposan sikerült. Nem hogy a 10.000-t, de még a 11-et is átléptük. Eddig - hihetetlen- 11.271 megtekintése volt a videónak. Köszönöm mindenkinek és remélem örömet leltetek benne

    VálaszTörlés
  2. Jelentem 11.460-nál járunk. Ez szép. Köszönet érte.

    VálaszTörlés
  3. Bár jócskán elmúlt már a 2011-es karácsonyi ünnep, azért szép számban nézték meg ezt a szép dalt a látogatók. Gyakorlatilag január 5-e óta, tehát egy hónap alatt 464-en néztétek meg. Ez naponta 15-16 megtekintést jelent, ami egyrészt meglepő, másrészt nagyon örülök neki. Köszönet érte.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Folyamatos és töretlen a sikere ennek a szép és tartalmas dalnak. Naponta 10-15-en hallgatják meg. Így a mai napon 12.059 megtekintést regisztrált a rendszer. Nagyon örülök neki! De álmomban sem gondoltam volna, hogy egy karácsonyi dalra még februárban is van érdeklődés. Feltételezem, hogy a klikkelők számára a Bojtorján és Bács Ferenc neve a biztosíték.
    Ez nagyon jó érzés, köszönet érte mindenkinek!!!
    Legfőképpen az előadóknak.

    VálaszTörlés